New Profesional Consult 930 x 122

ioana jenica dumitru

(VIDEO) SCANDAL ÎN ȘTEFĂNEȘTI: ”CONTROLEAZĂ PRIMĂRIA DE 18 ANI!”

Scandal în Ștefănești: ”Controlează Primăria de 18 ani!”. Un nou protest s-a desfășurat ieri după-amiază în orașul argeșean Ștefănești.

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

S-a protestat pașnic, în special împotriva viceprimarului PSD al orașului, Ion Mihalcea.

Citiți și: Vestea momentului de la Publitrans! Acum s-a anunțat!

Unul dintre organizatorii protestului, Florin Păun, cetățean al orașului, acuză că viceprimarul Mihalcea ar fi cel care ”controlează deciziile care se iau în Primăria Ștefănești.”

”De 18 ani de când deține, neîntrerupt, funcția de viceprimar al orașului Ștefănești, Ion Mihalcea este cel care controlează, de fapt, activitatea consilierilor locali și hotărârile care se iau pentru comunitate. În ultima perioadă, primarul Ioana Jenica Dumitru (n.r. – tot de la PSD) a încercat să arate realitatea din Primăria Ștefănești.”, declară Florin Păun pentru ePitești.

Totodată, Păun mai precizează că atât el, cât și ceilalți organizatori ai protestelor de până acum (Marian Gabriel Soare, Marian Diaconu, Alin Mușat, Claudiu Marius Mușat, Mădălina Minodora Stan și Marius Diaconu), dar și ceilalți cetățeni ai orașului Ștefănești solicită demisia viceprimarului Ion Mihalcea.

”Cerem demisia viceprimarului Ion Mihalcea. Dacă nu își va da demisia, vom cere organizației PSD Argeș să îi retragă în cel mai scurt timp sprijinul politic.”, afirmă Florin Păun. (Sursă foto și video: Florin Păun)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3