930X122 MAIA

bogdan aristănțoiu

(VIDEO) SCANDAL LA POLIȚIA LOCALĂ PITEȘTI

Scandal la Poliția Locală Pitești. Un argeșean a făcut un adevărat scandal în acestă seară în sediul Poliției Locale Pitești.

Citiți și: Poliţia Locală Pitești a dat amenzi de peste 30.000 de lei în doar patru zile

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Bogdan Aristănțoiu, bărbatul a fost recalcitrant, agresând mai mulți agenți.

Acesta a ajuns la sediul Poliției Locale după ce a fost depistat conducând un TIR pe strada Gherghe Șincai. Pe respectivul transon de drum este interzisă circulația autovehiculelor de mare tonaj.

Citiți și: Incident șocant într-un liceu! Un polițist a bătut un elev care s-a certat cu fiul său

”Colegii mei i-au spus să oprească, șoferul, în schimb, a fugit. A fost urmărit aproximativ 4 kilometri prin oraș, iar în cele din urmă a fost reținut și dus la sediul Poliției Locale Pitești, acolo unde a devenit recalcitrant și a făcut scandal.”, declară pentru publicația noastră purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

Ajuns în sediul Poliției Locale, argeșeanul ar fi distrus hainele agenților și ar fi adresat cuvinte jignitoare, conform sursei citate.

Bărbatul (în vârstă de 51 de ani, din comuna argeșeană Godeni) a primit două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 635 de lei. A fost amendat pentru că a condus prin loc nepermis și pentru că a refuzat să se legitimeze. De asemenea, doi agenți ai Poliției Locale vor depune împotriva lui plângere pentru ultraj.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3