EcoMoto 930×122

păcănele

VIDEO: SCANDĂRI ÎN FAŢA PREFECTURII ARGEŞ. ANGAJAŢII ŞI PATRONII DE LA PĂCĂNELE PROTESTEAZĂ COT LA COT

Angajaţi şi administratori din sectorul jocurilor de noroc protestează la această oră în Piaţa „Vasile Milea” din Piteşti.

Citiți și: Lovitură pentru jocurile de noroc! Vor fi interzise în aceste localități

 

 

Citiți și: Țara „fierbe”! Oamenii sunt în stradă! E nebunie peste tot!

În urma noilor restricții pentru prevenirea covid-19, multe instituții au fost închise din nou, lăsând zeci de mii de oameni fără un loc de munca și trimiși direct în șomaj tehnic. Ce avem de făcut când nevoile oamenilor nu sunt ascultate? Trebuie sa ieșim și sa luptam pentru drepturile noastre! Nu cerem imposibilul. Vă cerem doar sa ne ascultati. Va cerem dreptate. Vă cerem soluții corecte pentru toată lumea. Ne dorim să muncim. Ne dorim să ne susținem familiile. Ne dorim să ducem un trai bun în țara noastră. Ajutați-ne să găsim soluții bune pentru a ține pe toată lumea în siguranță. Ajutați-ne să ne continuăm activitățile. NU CERȘIM, VREM SA MUNCIM!„, este scrisoarea protestatarilor.

Vă reamintim, în data de 16 noiembrie, prefectul Emanuel Soare a avut o întâlnire cu reprezentanții industriei jocurilor de noroc din județ, în urma unui protest spontan pe care angajații și proprietarii sălilor de jocuri de noroc l-au desfășurat în fața clădirii Instituției Prefectului.

La acea dată, Prefectul le-a explicat faptul că această măsură nu este una luată la nivel de județ, ci se regăsește în HG nr. 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, dar că se așteaptă ca aceasta să fie una temporară și, împreună cu celelalte măsuri impuse la nivelul județului Argeș, să își producă efectul, iar după scurgerea celor 14 zile, să se reia activitatea în mod normal. Totodată, prefectul le-a comunicat acestora care sunt măsurile compensatorii de care pot beneficia pe durata celor 2 săptămâni de suspendare a activității, angajându-se, în același timp, ca prin intermediul Instituției Prefectului, să comunice la nivel central impactul economic și dificultățile cu care această industrie se confruntă în acest moment, pentru identificarea de noi măsuri.

Se pare că rezultatele discuţiilor nu i-au mulţumit pe protestatari, prin urmare aceştia s-au adunat din nou în faţa Prefecturii.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Nelu spune:

    Au furat destul oamenii astia cu pariurile si cu
    pacanelele. Si astia cu pancarde ce munceau
    pe acolo? Cu studii minime stateau la caldura si dadeau cu cheia la jucatori din 15 in 15 minute. Sa se
    duca in constructii daca vor sa munceasca.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3