Donaris 930 x 122

giratoriu

(VIDEO) SCHIMBARE ÎN SENSURILE GIRATORII DIN PITEŞTI

Schimbare în sensurile giratorii din Piteşti. La recomandarea Poliţiei Rutiere Argeş, Primăria Piteşti a făcut o schimbare importantă în sensurile giratorii din municipiu.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

La toate sensurile giratorii în care prioritate aveau şoferii care intrau în sens pe o bandă de circulaţie (cum era cazul şoferilor care circulau pe strada Smeurei spre Trivale la intersecţia cu strada Nicolae Dobrin – foto) au fost montate indicatoare cu semnificaţia „Cedează trecerea”. Astfel, prioritate vor avea, conform legii, doar conducătorii auto aflaţi deja în sensul giratoriu.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Măsura de acordare a priorităţii pentru şoferii care intrau în sens pe strada Smeurei fusese luată deoarece strada este în pantă, iar oprirea, mai ales pe timpul iernii, era dificilă. Pe strada Smeurei vor fi montate în curând bile din cauciuc între cele două sensuri de urcare spre Trivale, informează autorităţile locale.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3