NOR CURIER 930X122

containere

(VIDEO) SCHIMBARE LA GHENA DE GUNOI

Schimbare la ghena de gunoi. Pe platformele de gunoi din cartierele Piteștiului au apărut containere noi. Potrivit conducerii societății de salubritate a municipalității, noile containere sunt pentru colectarea selectivă a deșeurilor de la blocuri.

Citiți și: Salubritate, avertisment pentru oameni: ,,Strict interzis!”

Piteștenii sunt informați și rugați să nu arunce în aceste containere, printre altele, deșeuri care rezultă din construcții și demolări.

Citiți și: Bani în plus ,,aruncați” la gunoi

Ne întrebăm ce rost are această schimbare în condițiile în care Primăria a anunțat că va cumpăra 150 de containere de gunoi încastrate în pământ? Containere obligatorii, impuse de normele europene în domeniu.

Într-o primă etapă ar urma să fie cumpărate 150 de astfel de containere pentru 50 de platforme, valoarea lor totală fiind estimată la 13.000.000 de lei cu tot cu TVA. Banii sunt din bugetul Piteștiului. Amănunte, AICI.

Procedura de achiziție este în lucru, anunță conducerea Salubrității. Cu titlu experimental, un container îngropat în pământ a fost deja montat într-un cartier al municipiului.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90