New Profesional Consult 930 x 122

calea bucuresti

(VIDEO) SCHIMBARE RADICALĂ PE CALEA BUCUREŞTI

Schimbare radicală pe Calea Bucureşti. Pe Calea Bucureşti din Piteşti se va produce în scurt timp o schimbare importantă.

Citiți și: (VIDEO) PRIVIȚI CE FAC ACEȘTI ȘOFERI! HAOS PE STRĂZILE DIN PITEȘTI

Administraţia Domeniului Public (ADP) a început lucrările de amenajare a unei căi de acces direct dinspre piaţa agroalimentară Ceair către sensul de urcare de pe Calea Bucureşti. În zona respectivă a fost făcută o străpungere a suprafaţei de pământ care separă sensurile de urcare şi coborâre, amenajată deja cu borduri şi care va fi asfaltată.

Citiți și: NEMULȚUMIRE ÎN GĂVANA

Şoferii care vor ieşi din piaţa Ceair pe Calea Bucureşti vor putea astfel să ajungă direct pe sensul de urcare spre Centru, fără să mai fie nevoiţi să coboare în sensul giratoriu de la Podul Viilor pentru a se înscrie apoi pe banda dorită.

Lucrările vor fi gata în câteva zile, autorităţile urmând să anunţe când va fi posibilă circulaţia directă pe noua cale de acces astfel creată.

De asemenea, porţiunile betonate care existau din loc în loc pe suprafaţa cu spaţiu verde care separă sensurile de mers au fost eliminate şi înlocuite cu pământ, tot pentru spaţiu verde. Pietonii nu vor mai putea astfel să traverseze Calea Bucureşti prin locuri nepermise, expunându-se riscului de a cădea victime unor accidente rutiere, ci exclusiv pe trecerile de pietoni.

Posada 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066