Donaris 930 x 122

politia

(VIDEO) ȘOFERUL UNUI BOLID DE LUX, TUPEU ÎN TRAFIC

Șoferul unui bolid de lux, tupeu în trafic. Pe străzile Piteștiului sunt șoferi care conduc periculos, pentru care regulile de circulație nu există. Este și cazul unui conducător auto aflat la volanul unui Audi A6, filmat în timp ce încalcă grosolan regulile rutiere.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

”Unde este responsabilitatea în trafic? Poate că șoferului din imagini nu i se pare grav ceea ce a făcut, însă îl asigur că este periculos, dar și ilegal să conduci așa. Depășește o coloană de mașini, iar apoi intră în depășire pe linie continuă.”, ne transmite șoferul care a filmat imaginile.

Imaginile au fost filmate ieri, în jurul orei 10:30, pe bulevardul Nicolae Bălcescu și pe strada Calea Bascovului.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Am luat legătura cu Biroul de Presă al Poliției Argeș pentru a afla ce sancțiuni prevede legea în astfel de cazuri.

Potrivit sursei citate, pentru fiecare dintre cele două nereguli semnalate permisul de conducere este suspendat pentru 30 de zile, iar amenda e cuprinsă între 580 și 1.160 de lei.

În cazul șoferului din imaginile de mai sus, sancțiunile se cumulează. Concret, 60 de zile ar trebui să stea șoferul bolidului de lux fără permis și să fie amendat cu cel puțin 1.160 de lei pentru regulile de circulație încălcate în mai puțin de 5 minute.

Vă reamintim că ne puteți transmite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitești, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro sau pe WhtsApp la numărul de telefon 0733.797.066.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90