Donaris 930 x 122

0248984

(VIDEO) SOMN DE VOIE LA PRIMĂRIE. AVEM DOVADA!

Somn de voie la Primărie. Avem dovada! Fiecare instituție care lucrează în folosul cetățeanului trebuie să aibă capacitatea și dorința să comunice cu acesta. Cum? Prin intermediul unui purtător de cuvânt, acolo unde există, prin comunicate de presă și rețele de socializare sau prin Telefonul Cetățeanului, în cazul primăriilor.

Citiți și: TEAMĂ ÎN CRAIOVEI: „SUNT POSIBILE TRAGEDII!”

Teoretic, oricărui cetățean care are nevoie de o informație sau care vrea să formuleze o sesizare pe adresa Primăriei municipiului Pitești îi stă la dispoziție numărul de telefon 0248.984. Practic, însă, la acest număr de telefon nu răspunde nimeni. Dovada:

Citiți și: BÂLCI ÎN BURICUL TÂRGULUI – CORNEL IONICĂ, VĂ PLACE?

Am sunat de mai multe ori, în această dimineață, la numărul de telefon de mai sus deoarece, ca cetățeni ai acestui municipiu, avem întrebări de pus. Nu ne-a ”întâmpinat” vocal nici măcar un robot, darămite un angajat al instituției.

Și atunci întrebăm: pentru ce mai există un astfel de număr de telefon? Ce fac subordonații primarului Cornel Ionică (foto)? Pentru ce sunt plătiți din banii piteștenilor? Cumva să doarmă la locul de muncă? Sau să îi ia primariului apărarea și să se certe cu cetățenii pe Facebook (detalii, AICI)?

Comdata 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066