930 x122 grota rece

iluminat stradal

(VIDEO) STRADĂ BÂNTUITĂ. PRIMĂRIA, CHEMATĂ SĂ ALUNGE DUHUL

O parte a străzii Ion Câmpineanu din cartierul piteștean Ceair este bântuită. Stăpânul tronsonului de la trecerea de pietoni din dreptul clinicii „Dr. Necula” și până aproape de intersecția cu strada Calea Bascovului este duhul întunericului. Bine, mai exact al semiobscurului.

Citiți și: „Capsula timpului” din Pitești: Uimitor ce s-a descoperit după 10 ani!

În timp ce întinde șiraguri de becuri colorate în Centru, Primăria lasă străzi din cartiere într-un semiîntuneric nu doar inestetic și rușinos pentru un oraș european, ci și potențial periculos pentru șoferi și pietoni.

Citiți și: Piteștenii, total uluiți! 500 de dansatori au strălucit într-o competiție spectaculoasă

Strada, pe tronsonul bântuit de duhul semiobscurului, are doar pe o parte stâlpi de iluminat public. Prima problemă. A doua: pe partea cu stâlpi, jumătate dintre lămpi sunt moarte, iar o alta își trage ultima suflare.

Invităm stimabila conducere a Primăriei, pe primarul Cornel Ionică, să-și trimită „sfinții” din subordine să alunge duhul rău de pe strada Ion Câmpineanu. Iar pe piteștenii care văd situații similare în cartierul lor îi rugăm să sune la 0248.212.133. Este numărul de telefon al dispeceratului Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti, serviciul care repară sau care are obligația să repare orice defecțiune la rețeaua de iluminat stradal.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90