930×122 CAPRA 5

profesional new consult

(VIDEO) TEHNICI DE MAKE-UP, PREDATE DE PROFESIONIȘTI

În curând va demara în Piteşti o nouă sesiune a cursului de make-up basic deluxe, curs susţinut de formatorii Adrian şi Bianca Ţigmeanu.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Adrian Ţigmeanu, make-up artist la Profesional New Consult, este ambasador în România al brand-ului Affect (produse cosmetice premium). Este trainer atestat cu activitate de peste 8 ani în domeniul beauty, cu activitate intensă atât la salonul său propriu, cât și la Profesional New Consult, acolo unde a susţinut cursuri pentru cei care vor să se iniţieze în tainele machiajului și cărora le-a predat tehnici moderne de lucru și cele mai noi tendinţe în domeniu și cărora le-a insuflat pasiunea pentru make-up și frumos.

Bianca Ţigmeanu, de asemenea make-up artist la Profesional New Consult, este trainer specialist, participantă la nenumărate sesiuni de pregătire în domeniu, incluisiv în străinătate, pasionată de arta machiajului, pe care o transmite mai departe celor interesaţi.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Cursul este acreditat şi se desfăşoară în săli moderne, puse la dispoziţie de firma organizatoare, situate în centrul Piteştiului, în spatele complexului Fortuna.

Important: participând la cursul de machiaj organizat de Profesional New Consult, puteţi beneficia de reduceri mari de prețuri acordate cursanţilor firmei la achiziţionarea de produse profesionale ale brand-urilor cu care colaborează firma.

De reţinut: cursul este acreditat şi recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, diplomele fiind valabile atât în ţară, cât şi în străinătate. Numărul de locuri este limitat.

Mai multe detalii despre cursul de machiaj pot fi obţinute accesând http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/ sau adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult:

-telefoane contact – 0784.333.777, 0784.045.025, 0758.490.490

-e-mail – cursuri@profesionalnewconsult.ro

-sediu – Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului comercial Fortuna și al magazinului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Stilist Protezist Unghii

Curs Coafor

Curs Frizerie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3