NOR CURIER 930X122

Pitesti

(VIDEO) TUPEU PE STRADA MARE. PRIVIȚI CE FACE ACEST ȘOFER!

Tupeu pe Strada Mare. Priviți ce face acest șofer! Imaginile pe care vi le prezentăm au fost filmate astăzi, la orele prânzului. Un șofer a intrat cu mașina pe Strada Mare (destinată exclusiv pietonilor) din zona centrală a Piteștiului, pe platoul din fața magazinului Trivale.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Bărbatul avea de dus pachete la un chioșc din zonă. Probabil comoditatea, sigur bine condimentată cu tupeu, l-a determinat să vină cu mașina printre pietoni. Dacă ați închiriat un spațiu comercial în zonă, stimate domn, înseamnă că ați închiriat și Strada Mare? Priviți imaginile:

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Se pare că prostul obicei al angajaților de la Consiliul Județean și Prefectura Argeș de a-și parca autoturismele în altă zonă pietonală a municipiului (Piața „Vasile Milea”) naște noi cazuri asemănătoare (detalii, din nou, despre subiectul parcării pentru „șmecheri” din Piața „Milea”, AICI). Sau și șoferul din imagini, ca și „șmecherii” din Piața „Milea”, are regim special din partea Primăriei lui Cornel Ionică?

De asemenea, atragem atenția Poliției Locale, ai cărei agenți ar trebui să patruleze (și) în această zonă, că situația prezentată este una anormală și că ar trebui să fie atenți la nereguli, măcar în buricul târgului!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3