Posada 930 x 122

Pitesti

(VIDEO) TUPEU PE STRADA MARE. PRIVIȚI CE FACE ACEST ȘOFER!

Tupeu pe Strada Mare. Priviți ce face acest șofer! Imaginile pe care vi le prezentăm au fost filmate astăzi, la orele prânzului. Un șofer a intrat cu mașina pe Strada Mare (destinată exclusiv pietonilor) din zona centrală a Piteștiului, pe platoul din fața magazinului Trivale.

Citiți și: (VIDEO) PRIVIȚI CE FAC ACEȘTI ȘOFERI! HAOS PE STRĂZILE DIN PITEȘTI

Bărbatul avea de dus pachete la un chioșc din zonă. Probabil comoditatea, sigur bine condimentată cu tupeu, l-a determinat să vină cu mașina printre pietoni. Dacă ați închiriat un spațiu comercial în zonă, stimate domn, înseamnă că ați închiriat și Strada Mare? Priviți imaginile:

Citiți și: (VIDEO) MARE SURPRIZĂ LA BOWLING

Se pare că prostul obicei al angajaților de la Consiliul Județean și Prefectura Argeș de a-și parca autoturismele în altă zonă pietonală a municipiului (Piața „Vasile Milea”) naște noi cazuri asemănătoare (detalii, din nou, despre subiectul parcării pentru „șmecheri” din Piața „Milea”, AICI). Sau și șoferul din imagini, ca și „șmecherii” din Piața „Milea”, are regim special din partea Primăriei lui Cornel Ionică?

De asemenea, atragem atenția Poliției Locale, ai cărei agenți ar trebui să patruleze (și) în această zonă, că situația prezentată este una anormală și că ar trebui să fie atenți la nereguli, măcar în buricul târgului!

Posada 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066