930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: ACCIDENT GRAV, CU DESCARCERARE. ȘOFERUL A MURIT

UPDATE 6: Șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 75 de ani din Pitești, a murit la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Femeia (soția lui), de 64 de ani, are politraumatisme, ne informează ISU Argeș. 

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

UPDATE 5 (ORA 8:40): Traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri de mers. 

UPDATE 4: Cei doi răniți au fost transportați cu ambulanțele la spital. Polițiștii rutieri vor stabili circumstanțele și cauza accidentului. Primele informații arată că accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate de către șoferul autoturismului la efectuarea virajului la stânga. 

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

UPDATE 3: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea în zona localităţii Valea Ursului, din judeţul Argeş, circulaţia rutieră este oprită din cauza accidentului. La această oră, în zonă se înregistrează valori normale de trafic, precizează sursa citată. 

UPDATE 2: Șoferul autoturismului a fost descarcerat, dar este inconștient. Cea de a doua victimă, o femeie pasager în autoturism, a fost și ea descarcerată și este conștientă. 

UPDATE 1: Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă îi acordă primul ajutor unei victime din autoturism. Echipa de descarcerare lucrează pentru extragerea din autoturism a unei alte victime. 

Acum: Impact violent la Valea Ursului. Trimisă Descarcerarea.

Un grav accident rutier s-a produs în urmă cu puține minute pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 121+600 de metri, pe raza localității argeșene Valea Ursului, sat al comunei Bascov, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Este vorba despre o coliziune între un TIR și un autoturism. Două persoane ar fi încercerate, potrivit sursei citate.

La fața locului au fost trimise un echipaj de descarcerare, un altul cu o autospecială și echipaje cu două ambulanțe SMURD: una de prim ajutor și o alta de terapie intensivă mobilă. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3