930X122 MAIA

accident

(VIDEO) UPDATE: ACCIDENT GRAV. O TÂNĂRĂ A MURIT, ALTE PERSOANE AU FOST RĂNITE

(UPDATE ORA 20:20): „Din primele verificări făcute de polițiștii Biroului Rutier Costești s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani din Pitești, care conducea un autoturism pe DJ 659, pe raza localității Suseni, ar fi pătruns pe contrasens, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, intrând în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o tânără de 23 de ani din Suseni.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

În urma coliziunii, autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani a părăsit partea carosabilă, rezultând decesul pasagerei de pe scaunul din dreapta față (o tânără de 24 de ani din Suseni), rănirea gravă a conducătorului auto (diagnostic preliminar: fractură picior și politraumatism) și rănirea ușoară a pasagerului de pe bancheta din spate (un minor de 15 ani din Suseni).

De asemenea, a rezultat rănirea conducătoarei auto din al doilea autoturism, respectiv tânăra de 23 de ani, cu diagnostic preliminar traumatism cranio-facial.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Toate persoanele au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză se desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute și pedepsite de articolele 196 (n.r. – vătămare corporală din culpă) și 192 (n.r. – ucidere din culpă) din Codul Penal”, transmite Biroul de presă al Poliției Argeș. 

(UPDATE ORA 19:45): Echipajele SMURD au preluat o femeie de 23 de ani cu politraumatisme și un băiat de 15 ani care acuză dureri la mâini și la piciorul stâng, ne informează ISU Argeș. Au primit îngrijiri medicale și la această oră sunt transportați la spital.

Argeș: Accident grav. O tânără a murit, alte persoane sunt rănite. Accidentul, în care au fost implicate două autoturisme, s-a produs în urmă cu puțin timp pe DJ 659, pe raza comunei Suseni.

Poliția Argeș anunță că un om a murit, iar alțe persoane sunt rănite și au „multiple leziuni”. Persoana decedată este o femeie în vârstă de 24 de ani, care era pasageră pe locul din dreapta față al uneia dintre mașini. A fost descarcerată de pompieri, iar un echipaj de ambulanță i-a făcut manevre de resuscitare. Fără rezultat, însă. A fost declarat decesul.

La fața locului intervin echipaje cu două ambulanțe SMURD și alte două de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Este al treilea accident de circulație mortal care a avut loc în ultimele trei zile în Argeș. Pe 23 decembrie 2019, un pieton și-a pierdut viața după ce a fost lovit de o autoutilitară pe DN 73D, în Colibași (AICI, subiectul pe larg). Tot pe 23 decembrie, pe același drum, dar în Boteni, s-a produs un alt accident mortal (AICI, amănunte). (Sursă foto: ISU Argeș) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA