New Profesional Consult 930 x 122

crima

(VIDEO) UPDATE: CRIMINALUL DIN ȘTEFĂNEȘTI, REȚINUT

UPDATE 4 (5 APRILIE, ORA 8): Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Urmează ca magistrații să decidă în privința unei măsuri preventive. 

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

UPDATE 3 (ORA 16:40): Poliția Argeș ne-a transmis, în urmă cu puține minute, imagini de la prinderea bărbatului care și-a ucis soția. 

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

UPDATE 2 (ORA 14:35): Suspectul a fost găsit în Ștefănești și dus pentru audieri la sediul din Pitești al Poliției Argeș. Cel mai probabil, va fi reținut pentru 24 de ore. 

UPDATE 1 (ORA 14:15): Poliția Argeș transmite că femeia avea 28 de ani. ”A fost găsită acasă și transportată la Spitalul Județean de Urgență din Pitești cu leziuni în zona gâtului, iar la spital a decedat. Înainte, ar fi avut o altercație cu soțul ei.

Polițiștii au asigurat dispozitive de siguranță publică la Spitalul Județean Argeș (n.r. – în fața spitalului s-au adunat rude ale victimei) și în orașul Ștefănești.”

Soțul femeii, Doru Stoianof, în vârstă de 34 de ani, este căutat de mai multe echipaje de Poliție. Bărbatul ar fi plecat cu fiul lor, în vârstă de 3 ani, mai precizează sursa citată.

O femeie a decedat după ce a fost tăiată în zona gâtului, informează Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Argeș. Totodată, potrivit sursei citate, trupul femeii prezintă și urme de arsuri.

Crima a avut loc în satul Valea Mare, parte componentă a orașului Ștefănești.

Încă în viață atunci când a fost găsită, femeia a murit ulterior la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Poliția Argeș informează că principalul suspect în acest caz este soțul femeii. El ar fi înjunghiat-o, după care ar fi încercat să îi dea foc. Bărbatul e căutat de polițiști. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3