New Profesional Consult 930 x 122

incendiu

(VIDEO) UPDATE: FOSTUL RESTAURANT ZAHANA S-A FĂCUT SCRUM

UPDATE (1 IULIE 2019, ORA 17:20): „În legătură cu stabilirea cauzei probabile, cercetările vor continua și mâine, când urmează să se analizeze și alte probe”, transmite ISU Argeș. 

Citiți și: Incendiu violent, cu victimă, în Argeș. S-a făcut scrum

UPDATE (1 IULIE 2019, ORA 6:30): Incendiul a fost declarat lichidat după circa 12 ore, iar ultimul echipaj de pompieri, rămas să supravegheze zona, s-a retras. Nu au existat victime.

Mai precizăm că focul s-a propagat și la o construcție din vecinătate, afectând parțial branșamentul la energia electrică, lampa de iluminat și parțial panoul sandwich de protecție.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

UPDATE (ORA 22:50): „Incendiul nu este declarat lichidat. La fața locului rămâne în supraveghere, pe timpul nopții, un echipaj cu o autospecială, pentru eventuale focare. Cauza rămâne în curs de stabilire, urmând ca în cursul zilei de mâine o comisie să stabilească cauza probabilă”, precizează ISU Argeș. 

UPDATE (ORA 21:15): Incendiul este aproape lichidat. Fostul restaurant Zahana s-a făcut scrum. Ulterior stingerii incendiului, pompierii vor stabili cauza. 

UPDATE (ORA 20:30): Pompierii acționează și cu barca. 

UPDATE (ORA 20:10): „Peste 35 de pompieri din turele de serviciu de la detașamentele Pitești, Bradu și Mioveni, dar și colegi sosiți din timpul lor liber, din proprie inițiativă, acționează în acest moment pentru stingerea incendiului (…)

S-au deplasat la fața locului cinci autospeciale cu apă și spumă, două autoscări, trei autospeciale de primă intervenție și comandă, un camion, o barcă și două motopompe și se intervine defensiv, existând riscul prăbușirii construcției. Se ia în calcul posibilitatea de a se acționa dinspre baraj cu barca și motopompa.

Intervenția este în curs de desfășurare și nu sunt victime”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. 

UPDATE (ORA 19:20): Au fost suplimentate forțele de intervenție cu încă o autospecială și o autoscară, dar și cu o barcă cu o motopompă, fostul restaurant fiind situat pe malul râului Argeș. 

Incendiu violent acum în cartierul piteștean Tudor Vladimirescu, la fostul restaurant Zahana (construcția, din lemn, este dezafectată).

Incendiul se manifestă generalizat, pe o suprafață de aproximativ 500 de mp, cu degajare mare de fum.

La fața locului intervin echipaje de pompieri cu trei autospeciale cu apă și spumă și autoscară și un echipaj cu ambulanță SMURD.

Strada Târgul din Vale a fost închisă în zonă pentru a fi permisă intervenția pompierilor.

Restaurantul Zahana a fost deschis în anul 1998. În anul 2017 patronul Marius Gheorghe a cerut și a obținut intrarea în insolvență a firmei care administra restaurantul, ca urmare a unor probleme financiare (datorii) pe care le avea firma, restaurantul fiind închis. (Sursă video și foto: ISU Argeș) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90