930×122 CAPRA 5

Ilie barbulescu

(VIDEO) UPDATE: FUNERALIILE LUI ILIE BĂRBULESCU. ULTIMUL OMAGIU, LA STADIONUL „NICOLAE DOBRIN”

(UPDATE ORA 13:25): Cortegiul funerar a ajuns la stadionul „Nicolae Dobrin”.

Citiți și: Ultimul omagiu: Agenții Poliției Locale Pitești își iau rămas bun de la colegul lor

Suporterii lui FC Argeș au aprins torțe în culori alb-violet și afișează un banner pe care scrie: „Anii trec și gloriile se duc, astăzi e mai liniște fără „Balamuc” (porecla fostului mare fotbalist). Un ultim omagiu i-au adus și suporteri ai Stelei. 

Citiți și: Pasiunea care l-a ucis! Tânărul din Argeș, mort în accident, înmormântat!

De la stadion, cortegiul funerar se va îndrepta spre cimitirul „Sf. Gheorghe” din apropiere, acolo unde Ilie Bărbulescu va fi înmormântat. 

(UPDATE ORA 12:50): Slujba s-a încheiat. Cortegiul funerar se îndreaptă către stadionul „Nicolae Dobrin”. 

Astăzi au loc funeraliile lui Ilie Bărbulescu. Slujba religioasă de înmormântare se desfășoară la această oră la biserica „Sfântul Andrei” din cartierul piteștean Trivale. Pe ultimul său drum, fostul mare fotbalist are parte de onoruri militare.

După încheierea slujbei, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Ilie Bărbulescu va fi dus la stadionul „Nicolae Dobrin”, pentru ca piteștenii, suporterii alb-violeți, prieteni și foști colegi de generație să îi aducă un ultim omagiu fostului mare fotbalist.

După momentul de rămas bun, cortegiul funerar se va îndrepta către cimitirul „Sf. Gheorghe” din Pitești, din apropierea stadionului, acolo unde Ilie Bărbulescu va fi înmormântat.

Ilie Bărbulescu s-a născut pe 24 iunie 1957 în Pitești.

A jucat la FC Argeș, FC Olt Scornicești, Steaua București, Petrolul Ploiești, CS Mioveni și FC Callatis Mangalia. A evoluat și în echipa națională de seniori a României.

Cu Steaua București a câștigat Cupa Campionilor Europeni și Super Cupa Europei în 1986 și tot în 1986 a fost finalist cu Steaua în Cupa Intercontinentală.

În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” Clasa a II-a, iar din 2010 era cetățean de onoare al Piteștiului, titlu pe care l-a primit pentru „contribuția la promovarea municipiului Pitești în țară și străinătate prin rezultatele deosebite obținute în activitatea fotbalistică de performanță”.

Din 2016, Ilie Bărbulescu era consilier municipal PMP în Pitești.

A murit pe 1 februarie 2020, la 62 de ani, în urma unui infarct (AICI, imagini și subiectul pe larg).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90