930×122 CAPRA 5

decedat

(VIDEO) UPDATE: MOICEANU, DESPRE ULTIMELE CUVINTE ALE LUI ILIE BĂRBULESCU

UPDATE: Vestea morții lui Ilie Bărbulescu a șocat nu doar familia, ci și pe suporterii care l-au idolatrizat, odată cu întreaga lume a fotbalului românesc. Cei mai afectați sunt, însă, cei care i-au stat aproape și fizic.

Citiți și: Exclusiv! Nenorocire lângă Pitești! A murit

Fostul fotbalist Viorel Moiceanu, care i-a fost și vecin lui Ilie Bărbulescu, povestește că ultima dată l-a văzut ieri pe regretatul său prieten. Nu se gândea nicicum că va fi ultima lor întâlnire.

Tragedia i-a lăsat înmărmuriți și pe ceilalți vecini, mai ales că nimic nu le dădea de gândit că ar putea urma o nenorocire.

Citiți și: Antrenorul Rapidului a fost bătut la Pitești

Știrea inițială: A murit Ilie Bărbulescu. Fostul fotbalist Ilie Bărbulescu a fost găsit decedat azi dimineață în locuința sa.

În vârstă de 62 de ani, fostul mare fotbalist al lui FC Argeș nu era cunoscut cu afecțiuni medicale. Ar fi suferit, însă, un infarct.

Ilie Bărbulescu s-a născut pe 24 iunie 1957 în Pitești.

A jucat la FC Argeș, FC Olt Scornicești, Steaua București, Petrolul Ploiești, CS Mioveni și FC Callatis Mangalia. A evoluat și în echipa națională de seniori a României.

Cu Steaua București a câștigat Cupa Campionilor Europeni și Super Cupa Europei în 1986 și tot în 1986 a fost finalist cu Steaua în Cupa Intercontinentală.

În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” Clasa a II-a, iar din 2010 era cetățean de onoare al Piteștiului, titlu pe care l-a primit pentru „contribuția la promovarea municipiului Pitești în țară și străinătate prin rezultatele deosebite obținute în activitatea fotbalistică de performanță”.

Din 2016, Ilie Bărbulescu era consilier municipal PMP în Pitești.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3