930 x122 grota rece

curent electric

(VIDEO) UPDATE: HOȚI LUAȚI CA DIN OALĂ

UPDATE 2: Jandarmeria Argeș face bilanțul final al controlului: “Au fost identificate mai multe imobile care erau branşate ilegal la reţeaua distribuitorului de energie electrică printr-o instalaţie clandestină şi improvizată, care alimenta instalaţia de utilizare.

Citiți și: Oficial. Acești piteșteni rămân fără curent electric!

Jandarmii au procedat la întocmirea documentelor de constatare conform normelor de procedură penală şi conform prevederilor Legii nr. 123/2012 privind energia electrică şi gazele naturale.

Au rezultat 4 dosare care au fost înaintate organelor de poliţie competente teritorial (Secţiei de Poliţie Bascov şi Politiei municipiului Curtea de Argeş), în vederea continuării cercetărilor.

Citiți și: Pitești. Consumatori casnici și firme rămân fără curent electric

Totodată, o persoană a fost sancţionată de jandarmi potrivit art. 2, pct. 1 (săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice) din legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, valoarea amenzii fiind de 500 de lei.

De asemenea, reprezentanţii Distribuţie Energie Oltenia au procedat la dezafectarea instalaţiilor improvizate.”

UPDATE 1: Hoți luați ca din oală. Jandarmeria Argeș transmite că au fost găsite patru locuințe branşate ilegal la reţeaua de furnizare a energiei electrice. O persoană a fost amendată cu 500 de lei pentru ”adresarea de expresii jignitoare.”

Reprezentanţii Distribuţie Energie Oltenia au procedat la dezafectarea instalaţiilor improvizate. Polițiștii vor continua cercetările. 

Efective de jandarmi participă la această oră la o acțiune inopinată de control la hoții de curent electric din comunele Bascov, Merișani și Băiculești.

Jandarmii, alături de reprezentanți ai companiei Distribuție Oltenia, îi vor depista și sancționa pe toți cei care și-au racordat ilegal locuințele la rețeaua de energie electrică. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto și video: Jandarmeria Argeș)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA