930 x122 grota rece

dealuri

(VIDEO) UPDATE: INCENDII PUTERNICE PE DEALURILE DIN ȘTEFĂNEȘTI

UPDATE: Incendii puternice pe dealurile din Ștefănești. Au ars vegetație uscată, lăstăriș și mărăciniș pe o suprafață de circa 50 de hectare. Au existat mai multe focare, pe dealurile de la Marcea până în zona Izvorani, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Primele incendii au apărut în jurul orei 16:30, intensificându-se către ora 19. Cauza probabilă, conform sursei citate: „folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”. Cu alte cuvinte, persoane iresponsabile au dat foc la vegetația uscată pentru a face „curățenie”. 

Cinci echipaje formate din peste 20 de pompieri de la Detaşamentele Pitești și Bradu acționează la această oră pentru stingerea unor incendii de vegetație uscată.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Incendiile au izbucnit pe trei dealuri din orașul argeșean Ștefănești. Imagini de la intervenția pompierilor:

Amintim că în ultima perioadă au fost incendii de vegetație uscată în mai multe localități argeșene. (Sursă foto și video: ISU Argeș)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90