New Profesional Consult 930 x 122

călinești

(VIDEO) UPDATE: INCENDIU LA HALĂ, ÎN ARGEȘ. PAGUBĂ DE ZECI DE MII DE LEI

UPDATE: Incendiu la hală, în Argeș. Pagubă de zeci de mii de lei. ISU Argeș informează că au ars acoperișul halei de termopane pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați și vegetație uscată pe alți 50 de metri pătrați. Paguba se ridică la 25.000 de lei.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

În apropierea halei, la o distanță de numai 10 metri, se afla și o stație GPL. Pompierii au acționat și pentru protejarea acesteia. Cauza probabilă a incendiului: arderea necontrolată a vegetației uscate. 

Patru echipaje cu trei autospeciale cu apă și spumă și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj cu ambulanță SMURD de la Garda de Intervenție Nr.2 Topoloveni și Detașamentul de Pompieri Pitești acționează la această oră la o hală de producție de termopane din comuna argeșeană Călinești.

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

Intervenția se desfășoară pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul halei, incendiu care se manifestă cu flacără deschisă la acoperiș pe o suprafață de aproximativ 400 de mp.

După lichidarea incendiului, pompierii vor stabili și cauza acestuia. (Sursă foto și video: ISU Argeș)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3