930 x122 grota rece

incendiu

(VIDEO) UPDATE: INCENDIU VIOLENT. CASE AFECTATE

UPDATE: Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș informează că la una dintre gospodării au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 40 de mp, bucătăria de vară pe 8 mp și două anexe pe o suprafață de 30 de mp.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

La a doua gospodărie, au ars acoperișul casei pe o suprafață tot de circa 40 de mp, 2 tone de cereale și 15 metri liniari de gard din lemn.

Sursa probabilă a incendiului: “un scurtcircuit electric, produs din cauza unui conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolație deteriorată.”, precizează ISU Argeș.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Acum: Incendiu violent în Argeș. Un incendiu puternic a izbucnit în urmă cu doar câteva minute în comuna argeșeană Slobozia.

Incendiul se manifestă violent, cu flacără deschisă și degajări mari de fum.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) intervine cu echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă și cu un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bradu. De asemenea, au fost trimise în sprijin și două autospeciale de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate.

Incendiul a afectat două gospodării. Cauza incendiulului încă nu este cunoscută. Vom reveni cu detalii. (Sursă video: ISU Argeș, foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90