Donaris 930 x 122

minoră răpită

VIDEO/UPDATE: RĂPIREA TINEREI DIN PITEȘTI, FILMATĂ DE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE

UPDATE – 12 mai, ora 14:50: Camerele de supraveghere video din zonă au surprins imaginile cu răpirea. 

Citiți și: Poliţia va putea intra în casele oamenilor fără mandat, ca să caute o persoană dispărută

UPDATE – 12 mai, ora 14.00: Tânărul a fost prezentat instanței, care a dispus măsura arestului la domiciliu.

UPDATE – 12 mai, ora 10.30 : În urma cercetărilor privind dispariția minorei de 17 ani, din Pitești, petrecută în ziua de 6 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au reținut un tânăr de 20 de ani, din Râmnicu Vâlcea.

Citiți și: Angajări din noi surse la Poliţie. S-a aprobat Ordonanţa de Statut

„Ca urmare a dispariției în împrejurări alarmante a minorei de 17 ani, din Pitești, petrecută în ziua de 6 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu avizul procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

În urma cercetărilor a fost identificat tânărul de 20 de ani, din Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, care, în seara zilei sus-menționate, în jurul orei 18:30, împreună cu alți doi tineri, ar fi urcat-o pe minoră, prin constrângere fizică, într-un autoturism, cu care ulterior s-ar fi deplasat pe raza județului Dâmbovița.

În ziua de 11 mai a.c., tânărul a fost depistat și condus la sediul Poliției Municipiului Pitești, unde, după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, precizează IPJ Argeș.

Tânărul ar fi plătit trei bărbaţi să-i răpească de pe stradă logodnica din Piteşti. La finalul operațiunii, individul a postat pe platforma TikTok imagini cu „performanța” sa (foto).

UPDATE – 8 mai, ora 15.30: Tânăra a fost găsită la locuinţa unui bărbat din Vâlcea. Familiile celor doi, ambele de etnie romă, tocmiseră căsătoria tinerilor, dar nu reuşiseră să se înţeleagă.

Disputele ar fi fost legate de suma de bani pe care familia fetei urma să o primască. Cealaltă familie ar fi luat-o cu forţa, miercuri seara, în timp ce fata se afla pe o stradă din Piteşti.

(UPDATE ora 12.30): Fata a fost identificată de polițiștii argeșeni, în colaborare cu politiștii din cadrul IPJ Vâlcea.

„O echipă de la Biroul de Investigatii Criminale Pitești s-a deplasat în județul Vâlcea pentru a o prelua, în vederea continuării cercetărilor”, precizază Biroul de presă al IPJ Argeș.

RĂPITĂ ȘI BĂGATĂ CU FORȚA ÎNTR-O MAȘINĂ

O minoră de 17 ani, din Piteşti, este căutată la nivel naţional, după ce, miercuri seara, în timp ce se afla pe o stradă din Piteşti, ar fi fost urcată cu forţa într-un autoturism, care, ulterior, ar fi plecat într-o direcţie necunoscută.

În seara zilei de 6 mai a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii Secţiei 3 din Piteşti au fost sesizați de tatăl minorei despre faptul că fiica sa, în timp ce se afla pe o stradă din Piteşti, a fost abordată de trei bărbaţi, care ar fi urcat-o, cu forţa, într-un autoturism care, ulterior, ar fi plecat într-o direcţie necunoscută.

Tânăra se numeşte Diana Vîlcea, are 17 ani şi următoarele semnalmente: 1,65 – 1,70 m. înălțime, constituţie atletică, ochi căprui, păr negru, despletit.

La momentul dispariției, era îmbrăcată cu o fustă neagră şi un tricou de culoare deschisă.

Polițiștii au demarat imediat căutările, fiind declanşat mecanismul naţional de alertă în cazul răpirii unui copil.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu avizul procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

„Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea fetei sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, precizează IPJ Argeș.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441