pizzeria sapori  930 122

atacant

Viitor briliant! Tânăr fenomen la 17 ani, din Pitești, transfer de marcă!

Viitor briliant! Tânăr fenomen la 17 ani, din Pitești, transfer de marcă!

Citiți și: Un club de top îl dorește pe Garita. Care îi va fi destinația

Darius Grigore, tânăr atacant în vârstă de 17 ani, face un pas important în cariera sa fotbalistică.

Atacantul a fost transferat de la ARO Muscelul Câmpulung Muscel la Corvinul Hunedoara, câștigătoarea Cupei României și una dintre reprezentantele României în cupele europene pentru sezonul viitor.

Darius Grigore a început săptămâna prezentându-se la reunirea echipei CSM Slatina, unde era anunțat ca una dintre achizițiile pentru noul sezon de Liga 2, potrivit liga2.prosport.ro.

Mutarea fusese prezentată și de ARO Câmpulung, care confirmase împrumutul golgheterului său la echipa olteană antrenată de Daniel Oprescu.

„Evoluțiile atacantului Darius Grigore au atras atenția mai multor echipe din Liga a 2-a și nu numai. La începutul acestei luni, Darius a efectuat un stagiu de pregătire cu echipa de Serie A, AC Torino. Golgeterul echipei noastre va fi împrumutat pentru un an la CSM Slatina, echipă ce evoluează în eșalonul secund al fotbalului românesc”, anunța inițial ARO Câmpulung.

Schimbare de planuri: Transferul la Corvinul Hunedoara

La doar două zile după ce fusese anunțat împrumutul său la Slatina, ARO Câmpulung a revenit cu un nou comunicat, anunțând transferul definitiv al lui Darius Grigore la Corvinul Hunedoara.

Clubul din Câmpulung va păstra 50% din drepturile federative ale jucătorului.

„Evoluțiile atacantului Darius Grigore au atras atenția mai multor echipe din Liga a 2-a și nu numai. O ofertă de ultim moment de la câștigătorii Cupei României, FC Corvinul 1921 Hunedoara, a schimbat planurile inițiale. Darius va pleca în Slovenia, unde se va alătura formației antrenate de Florin Maxim pentru a se pregăti în vederea debutului în preliminariile Europa League contra maghiarilor de la Paksi FC”, a anunțat clubul argeșean.

Un viitor promițător

Florin Maxim, antrenorul Corvinului, și-a exprimat anterior dorința de a aduce un fundaș și un atacant pentru întărirea echipei.

Deși tânărul Darius Grigore, la doar 17 ani, nu este favorit pentru un post de titular, transferul său reprezintă o oportunitate uriașă de dezvoltare și afirmare pe scena internațională.

Viitor briliant! Tânăr fenomen la 17 ani, din Pitești, transfer de marcă

Darius Grigore a avut un sezon remarcabil la ARO Muscelul Câmpulung.

Tânărul a devenit golgheterul echipei cu 8 reușite în Liga 3.

Atacantul și-a demonstrat talentul și dedicarea, participând la toate partidele din campionat și acumulând 1907 minute jucate.

Corvinul Hunedoara și-a aflat recent adversarul din cupele europene.

Dacă va trece de Paksi FC în Turul 1 din Europa League, echipa va întâlni HNK Rijeka, vicecampioana Croației, în Turul 2.

În cazul unei înfrângeri, Corvinul va continua în Turul 2 din Conference League.

În acest scenariu, va da peste AEK Larnaca FC, vicecampioana Ciprului.

ARO Muscelul Câmpulung Muscel a anunțat recent despărțirea de nouă jucători, inclusiv Simon Măzărache, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei.

Clubul le-a mulțumit acestora pentru munca depusă și le-a urat succes în carierele viitoare.

Transferul lui Darius Grigore la Corvinul Hunedoara este o recunoaștere a talentului și muncii sale.

Tânărul atacant are acum șansa de a-și demonstra abilitățile pe o scenă europeană, contribuind la succesul echipei sale în competițiile internaționale.

Cluburile implicate și suporterii își pun mari speranțe în viitorul său promițător.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Cristian Stancu spune:

    Asa ba,fraierilor de la Muscel.Il dati degeaba la Corvinul,echipa cu care veti juca în liga2.In loc sa intariti echipa ,voi o slabiti,și macar de ati fi luat vreun ban,pe el..ACUM,nu 50%,intr-un viitor îndepărtat,intr-o galaxie,unde nimeni nu a mai calcat vreodata.Buni,băieți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90