Donaris 930 x 122

consiliul local pitești

Viitorul Kaufland din Prundu, tot mai aproape de realitate!

Update, 16 februarie, ora 15:19 – Viitorul Kaufland din Prundu, tot mai aproape de realitate!

Proiectul privind construirea viitorului Kaufland din Prundu a primit aviz favorabil în cadrul ședinței Consiliului Local Pitești, care se desfășoară în acest moment.

Citiți și: Pitești. Incident grav la Kaufland: O femeie a fost la un pas de tragedie

Voturile au fost în unanimitate, o singură abținere venind din partea Cătălinei Dumitrașcu, consilier local din partea PNL.

Știrea inițială, 10 februarie, ora 14:16 – Pitești: O nouă hotărâre privind viitorul Kaufland din Prundu

Proiectul privind construirea noului Kaufland din Pitești, în cartierul Prundu, în locul fostei Autobaze, se află pe ordinea de zi a ședinței din această lună a Consiliului Local Pitești.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Mai exact, consilierii locali vor vota Planul Urbanistic Zonal și Regulamentul Local de Urbanism aferent acestui proiect, în vederea realizării lui.

Hipermarketul cu regim de înălțime parter înalt + etaj parţial va fi ridicat pe terenul situat în intravilanul municipiului Pitești, bulevardul Petrochimiștilor, nr. 21, în suprafață de 20.369 m.p.

Potrivit PUZ-ului aferent proiectului, accesul pe teren, intrare-ieşire, carosabil, se va realiza din aleea Petru Poni, iar cel pietonal din strada Horia, Cloşca şi Crişan.

Atât circulația pietonală, cât şi cea carosabilă se vor desfăşura fără a perturba circulaţia existentă în zonă, asigurând fluența traficului.

În incinta hipermarketului vor fi prevăzute spaţii verzi și plantate, cu rol decorativ şi de agrement, de minimum 5% din suprafața totală a terenului. De asemenea, se va amenaja și un loc de joacă pentru copii pe o suprafață de 682 mp.

Conform propunerii orientative de amenajare, se va realiza un număr minim de 278 locuri de parcare, respectiv 231 de locuri de parcare ce deservesc hipermarket-ul propus şi 47 de locuri de parcare publice, pe latura dinspre aleea Petru Poni, asigurate pentru folosința locatarilor blocurilor B10, B11 si B12”, se mai arată în proiect.

Hipermarketul va dispune și de platformă sau de un spaţiu destinat colectării selective a deşeurilor menajere.

Noul Kaufland ar urma să contribuie la dezvoltarea cartierului Prundu. De asemenea se vor crea noi locuri de muncă pentru locuitorii din municipiul Piteşti.

Planul urbanistic menţionat a fost prezentat în şedinţa Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism din data de 08.06.2022 şi avizat favorabil prin întocmirea avizului C.T.A.T.U. nr. 12/31931/14.06.2022

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Popescu Maria spune:

    Kaufland și parcări un Prundu?!!Din ce bani ce plan de urbanism?!!Ăla de la pușcărie sa aibă regim de pușcărie nu de telefoane!!In nici un caz nu au fonduri nu le dă nimeni!!Praia sa.si plătească datoriile că d.aia îi închide!!

  • Popescu Maria spune:

    Primăria și AJPIS sa.si plătească datoriile că d.aia îi arestează!!De când patronii sunt angajați?!!Banii unde sunt îmi vreau banii!!I nouă arestare e una de la banca care fura banii morților din conturi ,pe mine nu mă interesează problemele lor eu vreau banii mamei înapoi de la cine i.a luat sau sa.i ridice mascații atunci!!Iar executorii judecătorești sa.si facă treabă daca vor sa recupereze datoriile sau să răspundă penal!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90