Donaris 930 x 122

Arges

CALINIC_CROS_MIOVENI_1

În vin stă adevărul! Arhiepiscopia lui Calinic, pe tărâmul lui Bachus!

Ce legătură există între industria vinului şi Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului? Una foarte importantă şi puternică, după cum veţi putea constata în cele ce urmează!

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Nu mică le-a fost surpriza unora dintre piteşteni când la masa de sărbători au primit de la oaspeţii lor sticle cu vin speciale. Este vorba de un vin alb, Riesling, cu o etichetă aparte: „Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului – Vin de Împărtăşanie”.

Am „studiat” şi cealaltă etichetă, de pe spate. Am aflat astfel că vinul – cu o concentraţie de alcool de aproape 12% – a fost produs şi îmbuteliat la o societate din Prahova special pentru Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului. De asemenea, am putut citi şi două pasaje din Biblie menite, probabil, să justifice legătura dintre Biserică şi vinul din faţa noastră. „De acum nu bea numai apă, ci foloseşte puţin vin pentru stomacul tău”, ne îndeamnă un pasaj din Timotei. Iar un altul, din Psalmi, ne spune: „Vinul înveseleşte inima omului”. Sau, altfel zis, în vin stă adevărul…

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90