930×122 CAPRA 5

prognoza meteo

Vin temperaturi de vară. Vor fi și 23 de grade Celsius!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pe regiuni pentru următoarele două săptămâni (intervalul 20 martie – 2 aprilie 2023).

Citiți și: Temperaturi extreme: Schimbări majore ale vremii de 1 Mai și Paște!

Potrivit meteorologilor, vremea se va încălzi semnificativ în zilele următoare, iar apoi va urma o răcire, înregistrându-se temperaturi mai scăzute.

Prognoza meteo pentru Muntenia

Citiți și: Cât mai ține episodul de iarnă

În ansamblu valorile termice se vor menține peste normele climatologice pe tot parcursul intervalului. În primele 3 zile ale intervalului media temperaturilor maxime va fi de 17…18 grade, apoi va urma o încălzire semnificativă, iar în intervalul 23 – 25 martie se vor atinge valori în general de 22…23 de grade.

Începând cu 26 martie, sunt prognozate valori termice diurne mai scăzute, respectiv o medie zilnică ce va fi cuprinsă între 15 și 19 grade.

Media regională a temperaturilor minime se va situa între 3 și 8 grade. Se vor semnala ploi de scurtă durată în 22 martie, dar cu o probabilitate destul de ridicată și în perioada 26 – 31 martie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90