930×122 CAPRA 5

bolizi

Vin vremuri grele pentru șmecherii cu bolizi de lux și palate

Vin vremuri grele pentru șmecherii cu bolizi de lux și palate

Citiți și: Accident cu doi bolizi Porsche și unul Range Rover

În România există multe situații în care vedem oameni cu mașini de lux, case cât un palat, dar în același timp veniturile acestor persoane sunt extrem de dubioase.

Șeful ANAF, Lucian Heiuș, susține că va trimite echipe de control tocmai la aceste persoane și aceștia vor fi nevoiți să își justifice averea în termen de 60 de zile, conform stiripesurse.ro.

Șeful ANAF susține că oamenii care dețin proprietăți de lux vor fi obligați să își justifice veniturile și modul în care au obținut acele proprietăți.

Fiecare cetățean verificat va trebui să își explice veniturile, iar dacă este o discrepanță foarte mare între venituri și proprietăți, atunci va ajunge să plătească.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • BUNA ZIUA STIMAȚI DOMNILOR DE LE ANAF ESTE O SIMPLĂ INTREBARE CEI CARE NU ARE CASA SI ALTELE BUNURI CA INFORMAȚI DESPRE CAZUL PERSONAL PE NUMELE VLEJOANGA VALENTIN NICOLAE AȘTEPT UN RĂSPUNS DIN PARTEA DUMNEAVOASTRĂ LA TELEFON 07250.430.40.

  • cristi spune:

    stiti ca gsp nu si plateste oamenii?mi aici voiam sa ajung, doar ca oamenii cu bani fac orice
    , ei cumpara pe oricine si o sa dati tot in noi astia mici.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90