Donaris 930 x 122

prognoza meteo

Vine gerul! Temperaturi de -10 grade și ninsori!

Meteorologii anunță că vremea se răcește puternic în toată țara și vin ninsorile.

Citiți și: ANM a schimbat total prognoza! Fenomenele extreme lovesc fără milă

Răcirea va fi resimțită mai puternic în estul țării, unde începând de marți maximele se vor încadra între -2 și 5 grade, valori cu până la 18 grade mai coborâte decât cele înregistrate săptămâna trecută.

De asemenea, nopțile vor deveni mult mai reci, cu temperaturi negative aproape în toată țara.

Citiți și: Vremea se schimbă! Meteorologii au anunțat: Se întâmplă de azi!

În unele dimineți, minimele vor scădea sub -5 grade în zonele de vale și vor atinge -10 grade în depresiunile intramontane din estul Transilvaniei și vestul Moldovei.

În a doua parte a săptămânii ne putem aștepta la unele ninsori, dar este încă prea devreme pentru a preciza care regiuni vor fi afectate sau cât de mult va ninge, scrie meteoradar.ro.

În general, vremea se va menține destul de rece până la sfârșitul lunii, chiar dacă în multe zone vremea va rămâne, totuși, ușor mai caldă decât ar fi normal în această perioadă din an.

Vremea la Pitești

Săptămâna aceasta, la Pitești, temperaturile maxime vor fi situate în jurul valorilor de 1 – 6 grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse între 0 și -4 grade.

Începând de joi, apare lapovița și ninsorile.

Se preconizează un strat de zăpadă de 3 – 7 cm.

Foto principal – descriptiv: Turda News

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90