New Profesional Consult 930 x 122

Barbarossa Samba Group

Vineri, spectacol în centrul Piteștiului!

Vineri, 26 mai 2023, în centrul Piteștiului, de la ora 19.30, va avea loc un spectacol  de muzică și dans oferit de Barbarossa Samba Group. Spectacolul se desfășoară în deschiderea ediției pilot a Festivalului Internațional de Teatru de Stradă Pitești.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Primăria Pitești transmite:

„Prima ediție a festivalului inedit PITSF – Pitești International Street Theatre Festival – va fi deschisă vineri, 26 mai, de la ora 19:30, când zona centrală a orașului – La ceas – va fi scena unei trupe renumite la nivel național, dar și internațional: Barbarossa Samba Group!

Citiți și: Pitești: Cea mai mare atracție din Centru revine! Acum s-a anunțat

Povestea trupei, originară din București, a început acum 10 ani, când s-a născut și dorința membrilor săi de a crea conexiuni, prin intermediul ritmului, idee animată de pasiunea pentru percuție.

Efortul constant și interesul ridicat de a învăța percuția i-a condus în punctul în care spectatorii reprezentațiilor pe care le oferă publicului le aduc o mare bucurie și recunoaștere, cu toții reușind să transmită și să primească energia și dragostea de viață!

Parada trupei Barbarossa Samba Group generează vitalitate și uimire în rândul privitorilor, prin bucuria de a împărtăși muzica sa, fidelă motto-ului formației: „NOI FACEM OAMENII FERICIȚI!”.

Artiștii care vor anima centrul Piteștiului, vineri – show demonstrativ, la ora 19:30, și paradă, între orele 21:00 și 22:00 – sunt: sunt: Violeta Luncașu, Alex Poede, Gabriel Lozneanu, Alina Bratu, Carmina Dilimot, Cătălin Vișan, Ioana Drăguț, Lulu Trăznea, Antonia Barbarossa, Ioana Mateuță.”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90