Donaris 930 x 122

viteza excesiva

Viteza, boală grea! Poliția l-a prins când îi era “zborul” mai drag!

A fost ”prăpăd” în Argeș cu amenzile date de polițiști în prima și a doua zi de Paște.

Citiți și: Șoferii n-au știut ce ,,i-a lovit”: Aproape 3000 de sancțiuni în timp record

Șoferi cu viteză excesivă sau băuți la volan au fost prinși pe drumurile din județ.

Cele mai mari viteze înregistrate pe parcursul zilei duminică, 24 aprilie, au fost de 124 km/h, respectiv 131 de km/h, în localitate.

Citiți și: Pitești. Șoferiță de peste 50 de ani, spaima șoselelor! A călcat accelerația până la podea

Astfel, polițiștii rutieri din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni, care au acționat pe raza de competență în vederea combaterii principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, au depistat un tânăr de 18 ani, din Călinești, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Călinești, fiind înregistrat de aparatul RADAR, cu viteza de 124 km/h.

Tot pe DN 7, în localitatea Călinești, a fost depistat și un tânăr de 23 de ani, din Călinești, care conducea un autoturism cu viteza de 131 km/h.

În urma abaterilor constatate, tinerii au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiecare, iar permisul de conducere le-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

ADRENALINA A CONTINUAT ȘI ÎN A DOUA ZI DE PAȘTE

Cele mai mari viteze înregistrate de aparatul RADAR ieri, 25 aprilie, au fost de 129 km/h, respectiv 138 de km/h, în localitate.

Astfel, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, care au acționat cu aparatul RADAR pe DN 73, au depistat un bărbat de 28 de ani, din Craiova, județul Dolj, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR, cu viteza de 129 km/h.

Tot pe DN 73, în localitatea Stâlpeni, a fost depistat un bărbat de 53 de ani, din Bălilești, care conducea un autoturism cu viteza de 138 km/h.

Și în aceste cazuri, în urma abaterilor constatate, cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiecare, iar permisul de conducere le-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Din peisaj nu au lipsit nici șoferii care după ce s-au cinstit cum se cuvine s-au urcat la volan și au plecat la plimbare.

POLIȚIȘTII AU APLICAT SUTE DE AMENZI 

În perioada minivacanței, polițiștii argeșeni prezenți pe drumurile din județ au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 150.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 64 de permise de conducere și au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90