NOR CURIER 930X122

Pitesti

Viteză excesivă pe străzile din Pitești

Alți doi șoferi au fost depistați conducând cu viteză excesivă pe străzile din municipiul Pitești.

Citiți și: Argeș: Șoferiță grăbită tare: Circula cu 85 km/h mai mult decât limita legală

127 de km/h și 114 km/h a înregistrat aparatul radar în cazul a doi șoferi care conduceau autoturisme, primul pe Calea Câmpulung din Pitești, iar cel de-al doilea pe Calea București din oraș.

Ambilor șoferi li s-a suspendat dreptul de a conduce, aceștia fiind și amendați.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

Primul a rămas pieton pentru 120 de zile.

IPJ Argeș precizează:

– În ziua de 17 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 31 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Calea Câmpulung din Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 127 km/h.

Ca urmare a abaterii, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de a conduce.

– În ziua de 17 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 48 de ani, din București, care conducea un autoturism pe str. Calea București din municipiul Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h.

Ca urmare a abaterii, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Foto principal: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90