930×122 POSADA 5

Pitesti

Viteză excesivă pe străzile din Pitești

Alți doi șoferi au fost depistați conducând cu viteză excesivă pe străzile din municipiul Pitești.

Citiți și: Poliția, oficial! Puștan, ravagii în trafic!

127 de km/h și 114 km/h a înregistrat aparatul radar în cazul a doi șoferi care conduceau autoturisme, primul pe Calea Câmpulung din Pitești, iar cel de-al doilea pe Calea București din oraș.

Ambilor șoferi li s-a suspendat dreptul de a conduce, aceștia fiind și amendați.

Citiți și: Pitești. „Bombardieri” în acțiune! S-au crezut VIP-uri într-un bar din Centru și au „uitat” să plătească!

Primul a rămas pieton pentru 120 de zile.

IPJ Argeș precizează:

– În ziua de 17 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 31 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Calea Câmpulung din Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 127 km/h.

Ca urmare a abaterii, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de a conduce.

– În ziua de 17 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 48 de ani, din București, care conducea un autoturism pe str. Calea București din municipiul Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h.

Ca urmare a abaterii, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3