NOR CURIER 930X122

bani

VREI SĂ FACI O PLATĂ LA CEZ? LA SEDIUL LOR DIN PITEŞTI NU SE POATE!

Nu de puţine ori primarii din judeţul Argeş s-au plâns de lipsa de promptitudine a angajaţilor CEZ, în special în situaţiile în care au fost avarii în sistem. În unele zone s-a stat fără curent şi câteva zile. Nu este, însă, singura problemă generată de modul în care CEZ înţelege să îşi trateze clienţii.

Citiți și: Anunțul important despre banii românilor a fost făcut! Decizia se aplică din 13 mai

Nu cu mult timp în urmă a fost inaugurat în zona Craiovei, aproape de ieşirea din oraş, un sediu al CEZ Piteşti care mai are puţin şi… se învârteşte după soare. Zilnic aici ajung sute de argeşeni cu probleme contractuale sau pentru rebranşări, care au parte de o mare surpriză: după ce se fac anumite formalităţi, pentru un contract, să spunem, eşti obligat să achiţi o sumă de bani în contul facturii care trebuie să fie „adusă la zi”. Numai că nu poţi face plăţi în sediul CEZ!

Prin urmare eşti obligat să mergi în oraş, la cea mai apropiată bancă sau la cel mai apropiat automat de plăţi, după care să revii la sediul CEZ cu dovada că ai achitat suma cerută. De-abia apoi poţi să continui procedurile, aşa că totul poate dura şi câteva ore, de la caz la caz. Mai adăugaţi la această situaţie şi autocitirea, plăţile estimate în avans, costurile mari cu rebranşarea, calitatea reţelelor din anumite zone, lipsa de răspundere pentru eventualele pagube produse de penele de curent, dar şi lipsa de personal (sediul central este în Craiova) şi veți avea o imagine completă despre politica CEZ față de clienţii săi. Cel puţin aici, în Argeş.

Citiți și: 1.500 de lei în plus la pensie! Cine primește mai mult și de când

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3