Donaris 930 x 122

alimente

Vrei să fii Moş Crăciun pentru o familie nevoiaşă?

Vrei să fii Moş Crăciun pentru o familie nevoiaşă?

Citiți și: Vouchere de Paști. Suni și intră banii!

În acest weekend, piteștenii vor avea ocazia de a ajuta mai multe familii nevoiașe din Argeș.

Doritorii vor putea dona alimente neperisabile la Banca de Alimente, care colectează hrană în mai multe magazine din oraș.

Citiți și: Cele mai mari scumpiri! Pentru ce plătim cel mai mult la magazin

Ulterior, prin intermediul Asociației Eva și Prietenii, alimentele vor ajunge în casele mai multor familii, contribuind la masa de sărbători.

,,Pentru prima dată în Argeş, Banca de Alimente face colecte în mai multe magazine din PITEŞTI prin intermediul Asociaţiei Eva şi Prietenii.

Piteştenii care doresc să își ajute semenii în preajma sărbătorilor de iarnă sunt aşteptaţi în magazinele Lidl şi Auchan din oraş.

Aici, Banca pentru Alimente organizează colecte de alimente neperisabile ce vor ajunge în casele mai multor familii din medii defavorizate din judeţul Argeş, contribuind la masa de sărbători.

Vrei să fii Moş Crăciun pentru o familie nevoiaşă?

În perioada 15-17 decembrie, clienţii magazinelor menționate vor fi îndrumaţi de voluntarii Băncii de Alimente, să facă un gest de solidaritate.

Puteți alimente precum:

 – orez, mălai, fasole, făină, ulei, zahăr, conserve de carne şi peşte, gemuri, cereale, paste, sosuri, patiserie ambalată şi dulciuri.

Produsele pot fi donate în cutii anume amplasate după casele de marcat în toate magazinele participante.

<Beneficiarii asociaţiei noastre sunt familii sărace şi numeroase, persoane cu dizabilităţi, dar şi alţi oameni în nevoie, iar aceasta campanie este menită să ofere nu doar hrană, ci şi speranţă, alinare>, susţine Adriana Maria Petrescu, preşedinta Asociaţiei Eva şi Prietenii, partener Banca de Alimente.

Colecta are loc la nivel naţional.

Se desfășoară în cadrul iniţiativei Federaţiei Băncilor pentru Alimente din România şi a Colectei Naţionale de Alimente.”, transmit organizatorii.

Foto principal: Descriptiv/sibiuindependent.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Bună ziua puteți să mă ajutați și pe mine vă rog frumos că am 10 copii și stau pe chirie cu ei

  • Moisa sava spune:

    Buna ziua sunt fustele rafael a din arad jud arad si am 10 copii si stau pe chirie si asi dori sa fiu si eu ajutată adresa unde stau str șezători nr 132

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3