NOR CURIER 930X122

icn mioveni

    VREI SĂ LUCREZI LA ICN MIOVENI? ACUM AI ŞANSA!

    Vrei să lucrezi la ICN Mioveni? Acum ai şansa! Primăria Mioveni anunţă că Facultatea de Ştiinţe a Universității Pitești le oferă o oportunitate majoră tinerilor absolvenți care doresc să studieze ori să își perfecționeze studiile în domeniul energiei și tehnologiei nucleare.
    Astfel, tinerii din Mioveni care vor să urmeze o carieră alături de părinții și colegii lor care lucrează pe platforma ICN-FCN pot opta pentru unul dintre cele 45 de locuri subvenționate la secția Energetică și Tehnologii Nucleare – studii de licență sau la master, acolo unde există, de asemenea, 25 de locuri subvenționate cu specializarea Materiale și Tehnologii Nucleare.
    Taxa de înscriere la concursul de admitere este de 100 de lei şi se achită odată cu înscrierea dosarului în concurs.
    În urma înscrierii la concursul de admitere, prin exprimarea opţiunilor în ordinea dorită, candidatul are dreptul să participe la concurs pentru toate programele de studii pentru care se organizează concurs de admitere în Facultate de Ştiinţe, Educaţie Fizică şi Informatică şi pentru care admiterea se realizează prin aceleaşi condiţii.
    Actele necesare înscrierii în concursul de admitere la programele de masterat:
    a) dosar tip mapă (pus la dispoziţia candidaţilor la admitere, în valoarea taxei de înscriere la concurs);
    b) fişa conţinând datele personale ale candidatului (pusă la dispoziţie candidaţilor la înscriere), completată şi semnată de candidat);
    c) fişa de înscriere (pusă la dispoziţia candidaţilor la admitere, respectând datele solicitate);
    d) 2 fotografii tip buletin;
    e) diploma de licenţă/absolvire în original sau diploma echivalentă acesteia (sunt exceptați absolvenţii promoţiei 2017 care pot prezenta adeverinţa înlocuitoare, dacă aceasta are consemnată şi media de finalizare a studiilor); candidaţii care anterior s-au înscris, cu acte originale, la alte programe de studii de masterat din afara facultăţii vor prezenta:
    – copia diplomei de licenţă/absolvire sau a adeverinţei înlocuitoare;
    – adeverinţa din care să rezulte că diploma de licenţă/absolvire în original a fost depusă la altă facultate;
    – copia legitimaţiei de concurs de la instituţia la care s-a înscris anterior.
    f) foaia matricolă/suplimentul la diplomă (original sau copie);
    g) certificat de naştere (original + copie; după confruntarea celor două documente originalul i se va restitui posesorului);
    h) cartea de identitate (original + copie; după confruntarea celor două documente originalul i se va restitui posesorului);
    i) chitanţa pentru achitarea taxei de înscriere în valoare de 100 de lei;
    j) acte doveditoare pentru scutirea de taxa de înscriere (dacă este cazul);
    k) certificat de competenţă lingvistică pentru candidaţii care se înscriu la cursurile cu predare în limba engleză;
    l) candidaţii care au făcut studiile în afara României au obligaţia să prezinte la înscrierea în concurs atestatul de recunoaştere a acestor studii eliberat de către direcţia de specialitate din Ministerul Educaţiei Naționale.
    Admiterea se va face în baza mediei aritmetice rezultată din următorul calcul: 50% media anilor de licență + 50% nota obținută la interviu. Perioada de înscriere va fi între 10 și 22 iulie 2017. Detalii și informații suplimentare se pot obține la sediul Universității.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90