New Profesional Consult 930 x 122

haite

VREI SĂ SCAPI DE MAIDANEZI? AFLĂ UNDE POŢI SUNA!

În ultima perioadă în mai multe zone din Piteşti şi-au refăcut apariţia câinii vagabonzi. Municipalitatea susține că maidanezii sunt aduşi din alte localităţi şi abandonaţi aici. Reclamaţii în acest sens au început iarăşi să curgă pe adresa Primăriei, oamenii solicitând instituției condusă de tandemul Pendiuc-Ionică să ia măsuri.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

„Vă sesizez că pe străzile din Piteşti au apărut din nou, în număr mare, haite de câini fără stăpân. Am mers pe jos pe străzile Caporal Dogaru şi Vasile Militaru. Doar cu mare noroc şi prezenţă de spirit nu am fost muşcat de nenumăraţii câini de pe aceste străzi!”, se arată într-un mesaj transmis de un cetățean pe adresa municipalității.

Conducerea Primăriei Piteşti îi sfătuieşte pe cetăţeni să sune la numărul de telefon 0248.210.380 pentru a sesiza prezenţa maidanezilor şi pentru a cere echipaje de ecarisaj care să îi ridice de pe străzi.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Amintim că din toamna anului 2013 şi până acum de pe străzile Piteştiului au fost adunaţi peste 7.000 de maidanezi.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3