NOR CURIER 930X122

informare meteorologica

Vreme deosebit de rece! Se anunță ploi, vijelii, grindină, lapoviță și chiar ninsoare

Administrația Națională de Meteorologie a emis în urmă cu puțin timp o nouă informare meteorologică, pentru intervalul 2 aprilie, ora 10.00 – 4 aprilie, ora 3.oo, valabilă pentru toată țara.

Citiți și: Vremea se schimbă brusc! Meteorologii anunță de când!

Fenomene vizate: precipitații mixte moderate cantitativ, intensificări ale vântului, manifestări de instabilitate atmosferică

În jumătatea nordică a țării și la munte vor fi precipitații, pe arii restrânse moderate cantitativ. În zonele joase de relief, acestea vor fi sub formă de ploaie pe parcursul zilei de sâmbătă (2 aprilie), iar din noaptea de sâmbătă spre duminică (2/3 aprilie) se vor transforma local în lapoviță și ninsoare.

Citiți și: Caniculă, azi și mâine. Temperaturi de până la 36 de grade!

La munte va ninge, la început pe creste, apoi și la altitudini mai mici.

În restul teritoriului, în a doua parte a zilei de sâmbătă (2 aprilie) instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta local prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și posibil grindină.

Vântul va avea intensificări sâmbătă (2 aprilie) în sud, iar duminică (3 aprilie) în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și în zona montană înaltă.

Vremea va deveni deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie în vest, centru, nord și nord-est.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3