Donaris 930 x 122

anm

Vreme extremă în miezul iernii. Vine valul tropical!

Meteorologii ANM au actualizat prognoza pe regiuni cu evoluția valorilor termice și a precipitațiilor în următoarele două săptămâni, intervalul 5-18 decembrie.

Citiți și: Se răcește vremea! Anunțul făcut astăzi de meteorologi

Vom avea o vreme extremă, cu temperaturi mai mari decât în mod normal, apoi cu frig de crapă pietrele.

Un val de aer tropical va ajunge în România în această perioadă și va determina temperaturi ce vor depăși chiar și 15 grade Celsius în anumite zone ale țării noastre.

Citiți și: Vremea se schimbă! Meteorologii au anunțat: Se întâmplă de azi!

Estimări meteorologice pentru regiunea Muntenia, 5-18 decembrie

Până în data de 11 decembrie, valorile termice vor fi în creștere și vor caracteriza o vreme cu mult mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an. Media maximelor va crește de la 4…5 grade, spre 12…13 grade, iar cea a minimelor, de la 1…2 grade, până la 5…6 grade.

În a doua jumătate a intervalului, vremea va intra într-un proces de răcire și până în data de 13 decembrie media valorilor diurne va ajunge la 7…8 grade, iar a celor nocturne la 0…1 grad, iar până la sfârșitul intervalului variațiile vor fi nesemnificative.

Vor fi condiții de precipitații pe aproape tot parcursul intervalului, dar mai ales în jurul datelor de 12 și 15 decembrie.

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA