NOR CURIER 930X122

prognoza meteo

Vreme neașteptată!

Conform prognozei ANM, prima săptămână a lunii noiembrie aduce vreme frumoasă în toate regiunile, cu temperaturi mai mari decât normalul perioadei.

Citiți și: Vremea de Florii: Ce ne așteaptă după ninsorile din jumătate primăverii

La Pitești, prima săptămână din noiembrie aduce temperaturi maxime de până la 19 grade Celsius, dar și precipitații. Ultima zi din săptămână va fi cea mai friguroasă, temperatura maximă va ajunge la doar 13 grade Celsius.

Citiți și: Se întâmplă ceva fenomenal: Pentru prima dată după 72 de ani

La jumătatea lunii noiembrie, 08 – 15, valorile termice vor fi unele corespunzătoare acestui interval. De asemenea, și precipitațiile își fac simțită prezența, dar vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului.

În penultima și ultima săptămână din noiembrie, valorilor termice se vor situa ușor peste cele normale pentru aceste săptămâni din an, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință în general deficitară, mai ales în zonele montane.

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90