930×122 CAPRA 5

informare meteorologica

Vreme rece în toată țara până joi. Brumă și temperaturi negative

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă informare de vreme rece, valabilă la nivelul întregii țări, până joi dimineaţa.

Citiți și: Vremea se schimbă brusc! Meteorologii anunță de când!

Astfel, în 12 aprilie, ora 21.00 – 14 aprilie, ora 09.00, temperaturile minime vor fi preponderent negative și se va produce brumă în nord-vestul și centrul țării, iar pe arii mai restrânse, în noaptea de marți spre miercuri (12/13 aprilie) și în regiunile vestice și în zonele deluroase din restul teritoriului.

De asemenea, miercuri (13 aprilie) în nord-estul, dar și în restul Munteniei se vor înregistra intensificări ale vântului, cu viteze de 45…55 km/h.

Citiți și: Caniculă, azi și mâine. Temperaturi de până la 36 de grade!

Potrivit prognozei realizate de ANM pe regiuni, în Muntenia, media maximelor se vor situa în jurul a 22 de grade în 15 și 16 aprilie. Ulterior, temperatura aerului va scădea și se vor înregistra valori termice diurne de 14…15 grade (în 18 și 19 aprilie), apoi estimarea ANM indică o creștere ușoară, astfel că la finalul intervalului, se va ajunge la o medie regională a maximelor de 18…20 de grade.

Nopțile vor fi reci în primele zile ale intervalului, când media regională a minimelor se va apropia de 0 grade, apoi până la finalul primei săptămâni se va ajunge la valori de 6…8 grade, iar în a doua jumătate a intervalului media acestora va fi de 4…6 grade.

Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată după 16 aprilie. În restul intervalului doar izolat și trecător vor fi posibile ploi slabe.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: mediafax.ro

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA