930×122 CAPRA 5

anm

VREME SURPRINZĂTOARE ÎN ARGEȘ. ANUNȚUL METEOROLOGILOR

Vreme surprinzătoare în Argeș. Anunțul meteorologilor. Temperaturile în următoarele zile vor fi cu mult mai ridicate decât cele specifice perioadei, potrivit estimărilor date publicității de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru următoarele două săptămâni.

Citiți și: Ce spun meteorologii. Cum va fi vremea în ultima lună de vară

Cu mici variații de la o zi la alta, intervalul 21 –27 octombrie va fi caracterizat de temperaturi diurne cu mult mai ridicate decât cele specifice perioadei, înregistrându-se valori medii de 22…24 de grade, informează meteorologii.

Ulterior, vremea va intra într-un proces de răcire, urmând astfel ca maximele să scadă, în medie, de la 20 de grade, pe 28 octombrie, spre 12…13 grade începând cu ziua de 30 octombrie.

Citiți și: Cod galben de vânt și ninsori viscolite în Argeș

Până la sfârșitul intervalului de prognoză (3 noiembrie) vor fi valori mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă din an.

În intervalul 21 –28 octombrie, variațiile temperaturilor minime vor fi nesemnificative, urmând să se înregistreze valori cuprinse, în medie, între 9 și 11grade.

După 28 octombrie, temperaturile minime vor scădea, astfel că în ultimele 4 zile de prognoză media lor va atinge valori de 2…3 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere începând cu data de 27 octombrie, mai precizează sursa citată.

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3