New Profesional Consult 930 x 122

anm

VREME SURPRINZĂTOARE ÎN ARGEȘ. ANUNȚUL METEOROLOGILOR

Vreme surprinzătoare în Argeș. Anunțul meteorologilor. Temperaturile în următoarele zile vor fi cu mult mai ridicate decât cele specifice perioadei, potrivit estimărilor date publicității de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru următoarele două săptămâni.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Cu mici variații de la o zi la alta, intervalul 21 –27 octombrie va fi caracterizat de temperaturi diurne cu mult mai ridicate decât cele specifice perioadei, înregistrându-se valori medii de 22…24 de grade, informează meteorologii.

Ulterior, vremea va intra într-un proces de răcire, urmând astfel ca maximele să scadă, în medie, de la 20 de grade, pe 28 octombrie, spre 12…13 grade începând cu ziua de 30 octombrie.

Citiți și: În sfârșit! Vestea mult așteptată a venit de la meteorologi!

Până la sfârșitul intervalului de prognoză (3 noiembrie) vor fi valori mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă din an.

În intervalul 21 –28 octombrie, variațiile temperaturilor minime vor fi nesemnificative, urmând să se înregistreze valori cuprinse, în medie, între 9 și 11grade.

După 28 octombrie, temperaturile minime vor scădea, astfel că în ultimele 4 zile de prognoză media lor va atinge valori de 2…3 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere începând cu data de 27 octombrie, mai precizează sursa citată.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90