EcoMoto 930×122

prognoza meteo

Vreme surprinzătoare la trecerea dintre ani!

În urmă cu puțin timp, Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză meteo pentru următoarele două săptămâni.

Citiți și: În sfârșit! Vestea mult așteptată a venit de la meteorologi!

Astfel, potrivit ANM, în intervalul 27 decembrie – 9 ianuarie, vremea se va menține normală pentru această perioadă, cu valori termice ușor mai ridicate în anumite regiuni.

De Revelion, vom avea temperaturi de până la 8 grade Celsius, iar la munte vor fi precipitații., anunță meteorologii.

Citiți și: ANM a schimbat total prognoza! Fenomenele extreme lovesc fără milă

În Muntenia, vremea se va încălzi treptat de la valori maxime medii în jurul a 2…4 grade în perioada 27 – 29 decembrie, spre valori medii în jurul a 10 grade în zilele de 02, 03 și 04 ianuarie.

Ulterior, valorile diurne vor scădea, astfel că în intervalul 07 – 09 ianuarie, media maximelor va fi de 4…5 grade. Aceeași evoluție o vor avea și valorile din timpul nopților, astfel media minimelor va crește de la -1 grad, în medie în 27 decembrie, spre medii în jurul a 2 grade în perioada 01 -04 ianuarie, apoi tendința acestora este de scădere spre -4…-3 grade, în medie la sfârșitul intervalului.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mare în prima zi a intervalului, apoi în 29 și 30 decembrie și ulterior din 04 ianuarie.

La Pitești, finalul de an aduce o vreme în general închisă, dar caldă.

 

Vineri, 31 decembrie, maxima zilei va fi cuprinsă în jurul valorii de 8 grade Celsius. Pe timpul nopții, temperaturile vor scădea până la 2 grade Celsius.

Prima zi a anului 2022, aduce la Pitești temperaturi maxime de 11 grade Celsius.

Foto principal: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90