930 pe 122 COSTACHE

prognoza meteo

Vreme surprinzătoare la trecerea dintre ani!

În urmă cu puțin timp, Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză meteo pentru următoarele două săptămâni.

Citiți și: Vremea în următoarele săptămâni. Ce ne așteaptă în luna iulie

Astfel, potrivit ANM, în intervalul 27 decembrie – 9 ianuarie, vremea se va menține normală pentru această perioadă, cu valori termice ușor mai ridicate în anumite regiuni.

De Revelion, vom avea temperaturi de până la 8 grade Celsius, iar la munte vor fi precipitații., anunță meteorologii.

Citiți și: Vremea în iunie: Va fi cald și va ploua

În Muntenia, vremea se va încălzi treptat de la valori maxime medii în jurul a 2…4 grade în perioada 27 – 29 decembrie, spre valori medii în jurul a 10 grade în zilele de 02, 03 și 04 ianuarie.

Ulterior, valorile diurne vor scădea, astfel că în intervalul 07 – 09 ianuarie, media maximelor va fi de 4…5 grade. Aceeași evoluție o vor avea și valorile din timpul nopților, astfel media minimelor va crește de la -1 grad, în medie în 27 decembrie, spre medii în jurul a 2 grade în perioada 01 -04 ianuarie, apoi tendința acestora este de scădere spre -4…-3 grade, în medie la sfârșitul intervalului.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mare în prima zi a intervalului, apoi în 29 și 30 decembrie și ulterior din 04 ianuarie.

La Pitești, finalul de an aduce o vreme în general închisă, dar caldă.

 

Vineri, 31 decembrie, maxima zilei va fi cuprinsă în jurul valorii de 8 grade Celsius. Pe timpul nopții, temperaturile vor scădea până la 2 grade Celsius.

Prima zi a anului 2022, aduce la Pitești temperaturi maxime de 11 grade Celsius.

Foto principal: descriptiv

gic.ro

Comentarii

New Profesional Consult 570×90