EcoMoto 930×122

1 mai

VREMEA DE 1 MAI. METEOROLOGII, ANUNȚ SURPRINZĂTOR

Vremea de 1 mai. Meteorologii, anunț surprinzător. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) informează că în zilele următoare, inclusiv pe data de 1 mai, regimul termic va fi caracterizat de valori surprinzător de ridicate. Termomentrele vor indica și cu 10 grade Celsius mai mult față de valorile normale pentru această perioadă.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Astfel, în regiunea Muntenia și în județul Argeș temperaturile maxime se vor situa între 24 și 27 de grade Celsius.

Mâine, 30 aprilie 2018, în Pitești maxima zilei va fi de 24 de grade, iar marți, 1 mai, deși cerul va fi parțial înnorat, termometrele vor indica o maximă de 27 de grade.

Citiți și: Scăpăm sau nu de frig? ANM, o nouă prognoză pentru următoarea perioadă

Cei care au ales să își petreacă minivcanța de 1 mai la mare trebuie să știe că mâine și marți temperaturile maxime pe litoral se vor încadra între 18 și 22 de grade. Pe de altă parte, la munte vremea va fi frumoasă, cu posibile precipitații doar în seara zilei de 1 mai.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90