930×122 POSADA 5

anm

Vremea în perioada următoare: Va fi mai cald, dar va ploua!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pe regiuni, pe următoarele două săptămâni. Astfel, în intervalul 15-28 mai, temperaturile se vor crește, apropiindu-se de normalul perioadei în care ne aflăm, însă sunt anunțate ploi în toată țara.

Citiți și: Informare oficială! Ce vreme ne așteaptă în octombrie

Muntenia

„Prima săptămână a intervalului va fi caracterizată de oscilații termice de la o zi la alta; astfel, vor fi zile mai răcoroase (cea de 17 mai în special) când media maximelor va fi de 19…21 de grade, iar în cele mai calde (16, 20 și 21 mai) de 24…27 de grade; minimele termice vor fi de 11…13 grade, ușor mai mici în primele nopți.

Citiți și: Argeș. Atenție! S-a emis cod portocaliu!

Pentru perioada 22 – 28 mai, sunt estimate temperaturi mai constante, în general în jurul celor caracteristice în ultima decadă a lunii mai, respectiv 23…25 de grade ziua și 11…13 grade noaptea, mediat regional.

Va ploua temporar în perioada 17 – 19 mai, iar estimările prognostice indică o creștere a probabilității pentru ploi locale și după data de 23 mai, când acestea se vor semnala în special în orele după-amiezilor.

Ploile vor avea mai ales caracter de aversă și se vor asocia, pentru perioade scurte, cu celelalte fenomene specifice instabilității atmosferice.”, transmite ANM.

gic.ro

Comentarii

570 pe 90 Costache