SMART KIDS 930X122

prognoza meteo

Vremea ne ia din nou prin surprindere! Se schimbă radical

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 14 februarie – 13 martie 2023.

Citiți și: ANM a schimbat total prognoza! Fenomenele extreme lovesc fără milă

Potrivit specialiștilor, începând cu data de 13 februarie 2023, temperaturile încep să crească treptat. Astfel, vom avea temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei, mai ales în sudul țării.

Săptămâna aceasta, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit în a doua decadă a lunii februarie. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 5 şi 16 grade, iar cele minime între 0 şi 6 grade.

Citiți și: Vremea se schimbă! Meteorologii au anunțat: Se întâmplă de azi!

Vremea 14 – 20 februarie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-estul țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice. Excepție va face nordul extrem, unde cantitățile de precipitații vor fi local excedentare.

Prognoza meteo 20 – 27 februarie 2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice, centrale, dar mai ales în zonele montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Prognoza meteo 27 februarie – 6 martie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo 6 martie  – 13 martie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Dumitru spune:

    Cum te ia prin surprindere când te informează despre producerea evenimentului. Tu ești printre cei „luați prin surprindere de avalanșă” deși Salvamont trimite informare, cabanierul îți spune de pericol, drumul are barieră pusă?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3