930 pe 122 COSTACHE

prognoza meteo

Vremea ne ia prin surprindere de Crăciun!

Vremea ne ia din nou prin surprindere. Meteorologii anunță că în următoarele patru săptămâni, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului.

Citiți și: Se strică vremea! Temperaturile scad și vin ploile!

Prognoza meteo săptămâna 19 – 26 decembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile centrale, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în zonele montane, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo săptămâna 26 decembrie – 2 ianuarie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la munte și local în sud- est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Citiți și: Anunț important din partea meteorologilor! Cum va fi vremea de Paște

Prognoza meteo săptămâna 2 – 9 ianuarie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo săptămâna 9 – 16 ianuarie

Mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Foto descriptiv: Antena 3

[555x222px]CirculEspinol_epitesti

Comentarii

570 X 90 POSADA 3