930 x122 grota rece

prognoza meteo

Vremea o ia razna! La ce să ne așteptăm de Florii și de Paște

Anunțul meteorologilor nu este unul deloc îmbucurător pentru români.

Citiți și: Se întâmplă ceva fenomenal: Pentru prima dată după 72 de ani

Țara noastră va fi lovită de un val de aer polar, iar meteorologii anunță că vremea se va răci considerabil.

LA CE TEMPERATURI SĂ NE AȘTEPTĂM DE FLORII ȘI DE PAȘTE

„Până sâmbătă, mai ales în partea de sud, vest, sud-est a țării, vorbim de o vreme deosebit de caldă 22-25 de grade (…).  Aceste valori vor rămâne de interes pentru ziua de sâmbătă pentru partea de sud și sud-est a țării, pentru că în jumătatea nordică deja valorile de temperatură vor fi în scădere. Maximele nu vor depăși 14…15 grade Celsius. Va fi mai rece decât ar fi normal pentru a doua decadă a lunii aprilie.

Citiți și: Vremea se schimbă drastic! Vin fenomene extreme

Vorbim de înnorări mai ales în partea de vest, centru, nord și nord-est a țării, iar în ziua de duminică într-adevăr valorile de temperaturi vor scădea în majoritatea regiunilor. Vorbim și de precipitații pe arii extinse. Temperaturile se vor situa în general între 2 și 12 grade Celsius iar minimele între -3 și până la 5 grade, inclusiv în Capitală.

În următoarele zile, sâmbătă spre exemplu, vorbim de temperaturi cu valori de  22…23 de grade, iar duminică de doar 7…8 grade Celsius”, a declarat directorul ANM, Elena Mateescu, la Antena 3.

TEMPERATURI CUPRINSE ÎNTRE 10 – 19 GRADE DE PAȘTE

„Săptămâna viitoare va debuta prin valori de temperaturi ce vor caracteriza o vreme rece mai ales în regiunile extracarpatice, pentru că începutul săptămânii și mai ales primele două zile din nou valorile maxime se vor încadra între 3 și 12 grade. Începând de miercuri, joi, vineri, vom conta din nou pe temperaturi ce vor depăși 18…19 grade în partea de sud vest a țării.

Până la sfârșitul săptămânii rămânem în același ecart al valorilor de temperatură. Pentru ziua de Duminică, sărbătoarea Sfintelor Paști, vom avea de asemenea temperaturi cuprinse între 10 până la 18…19 grade”, a mai spus Elena Mateescu.

Foto descriptiv

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90