930×122 CUMPANA 5

prognoza meteo

Vremea se dă complet peste cap! Nu este bine ce se întâmplă!

După perioada de răcire și episoadele de ninsori, vremea se schimbă din nou.

Citiți și: Se strică vremea! Temperaturile scad și vin ploile!

Începând de astăzi, 16 ianuarie, vremea se va încălzi în toată ţara. Meteorologii spun că vom avea episoade meteo total neaşteptate pentru această perioadă.

Astfel că zilele următoare, maximele vor ajunge cu mult peste cele normale în această perioadă a anului.

Citiți și: Anunț important din partea meteorologilor! Cum va fi vremea de Paște

Temperaturi de primăvară în toiul iernii. Meteorologii anunță că temperaturile pot ajunge chiar şi la 19-20 de grade Celsius în sud-estul ţării, potrivit Antena 3 CNN.

„De marți până joi inclusiv, așteptăm maxime mai apropiate de ce ar trebui să avem la începutul primăverii, nu la jumătatea lunii ianuarie.

Maximele despre care vorbesc se vor încadra, probabil, marți între 7 și 17 grade, miercuri și joi între 11 și 20 de grade pe partea de sud a țării.

De așteptat și la București maxime, miercuri și joi, în jurul a 19 grade, temperaturi cu mult mai ridicate decât ce ar trebui să avem în această perioadă. 

De altfel, nopțile vor avea și ele temperaturi foarte ridicate, care ar trebui să fie, de fapt, maximele acestei perioade. Deci, o vreme deosebit de caldă”, a spus Florinela Georgescu, director în Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), la Antena 3 CNN.

Vremea deosebit de caldă este datorată unui valul de aer tropical care va ajunge şi în România.

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

New Profesional Consult 570×90