New Profesional Consult 930 x 122

prognoza meteo

Vremea se dă complet peste cap! Nu este bine ce se întâmplă!

După perioada de răcire și episoadele de ninsori, vremea se schimbă din nou.

Citiți și: În sfârșit! Vestea mult așteptată a venit de la meteorologi!

Începând de astăzi, 16 ianuarie, vremea se va încălzi în toată ţara. Meteorologii spun că vom avea episoade meteo total neaşteptate pentru această perioadă.

Astfel că zilele următoare, maximele vor ajunge cu mult peste cele normale în această perioadă a anului.

Citiți și: ANM a schimbat total prognoza! Fenomenele extreme lovesc fără milă

Temperaturi de primăvară în toiul iernii. Meteorologii anunță că temperaturile pot ajunge chiar şi la 19-20 de grade Celsius în sud-estul ţării, potrivit Antena 3 CNN.

„De marți până joi inclusiv, așteptăm maxime mai apropiate de ce ar trebui să avem la începutul primăverii, nu la jumătatea lunii ianuarie.

Maximele despre care vorbesc se vor încadra, probabil, marți între 7 și 17 grade, miercuri și joi între 11 și 20 de grade pe partea de sud a țării.

De așteptat și la București maxime, miercuri și joi, în jurul a 19 grade, temperaturi cu mult mai ridicate decât ce ar trebui să avem în această perioadă. 

De altfel, nopțile vor avea și ele temperaturi foarte ridicate, care ar trebui să fie, de fapt, maximele acestei perioade. Deci, o vreme deosebit de caldă”, a spus Florinela Georgescu, director în Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), la Antena 3 CNN.

Vremea deosebit de caldă este datorată unui valul de aer tropical care va ajunge şi în România.

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90