New Profesional Consult 930 x 122

anm

Vremea se răcește!

Vremea se răcește!

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Meteorologii au actualizat prognoza pe regiuni, pentru următoarele două săptămâni, intervalul 12 – 25 iunie 2023.

Potrivit acestora, vremea va fi mai rece în următoarele zile, urmând să se încălzească din nou treptat.

Citiți și: În sfârșit! Vestea mult așteptată a venit de la meteorologi!

Vremea se răcește! Prognoza meteo în Muntenia

„Vremea va fi răcoroasă, în special în nordul regiunii, în 12 și 13 iunie și din nou în 17 și 18 iunie, când temperaturile maxime vor avea medii de 26 de grade, însă în restul intervalului de prognoză acestea se vor situa peste normele caracteristice perioadei, cu medii de 28…30 de grade.

Regimul termic nocturn nu va avea variații semnificative, minimele vor fi între 14 și 16 grade mediat regional cu cele mai scăzute valori în 13, 14 și 15 iunie.

Probabilitatea pentru averse va fi ridicată pentru fiecare după-amiază, dar acestea vor fi mai extinse între 17 și 20 iunie.”, se arată în informarea publicată astăzi de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Reamintim că de astăzi, până mâine la ora 12.00, mare parte din județul Argeș se află sub cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.

De asemenea și nordul județului se află sub cod portocaliu de averse torențiale și grindină.

Foto principal: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90