930 x122 grota rece

prognoza meteo

Vremea se răcește drastic în toată țara

Vremea se răcește drastic în toată țara

Citiți și: Cine să mai înțeleagă ce se întâmplă? Anunțul momentului despre vreme

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, o informare  valabilă din această seară, de la ora 23:00 până marți, ora 10:00 care anunță precipitaţii, intensificări ale vântului şi vreme rece la nivelul întregii ţări.

În intervalul menționat aria precipitațiilor moderate cantitativ (15…20 l/mp) va cuprinde treptat sudul și sud-estul țării, unde vor fi ploi, lapoviță, dar și perioade cu ninsoare. În Carpații Meridionali și de Curbură va ninge și se va depune strat nou de zăpadă peste cel foarte consistent depus anterior.

Citiți și: În sfârșit! Vestea mult așteptată a venit de la meteorologi!

Vremea va fi deosebit de rece și în Argeș. Pe parcursul săptămânii viitoare, pe timpul nopții se vor înregistra valori termice negative. Aceste valori sunt cu 10 grade mai scăzute față de normalul perioadei.

Precipitații, slabe cantitativ, predominant sub formă de ninsoare se vor semnala pe arii restrânse și în Transilvania și în restul zonei montane.

Vântul va prezenta intensificări locale şi temporare în special în Dobrogea și în Muntenia, precum și la munte, cu viteze în general de 40…50 km/h.

Foto descriptiv

Sursă foto: DCNews

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3