EcoMoto 930×122

prognoza meteo

Vremea se schimbă! Va fi zăpadă în multe zone ale țării!

În următoarele zile, meteorologii anunță schimbări semnificative ale vremii.

Citiți și: În sfârșit! Vestea mult așteptată a venit de la meteorologi!

Chiar dacă astăzi temperaturile vor ajunge și până la 22 de grade Celsius în sudul țării, începând de mâine, 19 ianuarie, se va răci treptat.

„Acest episod cu vreme foarte caldă va fi astăzi în toată țara, însă de mâine se răcește. În vest, nord-vest, apoi și în celelalte regiuni treptat.

Citiți și: ANM a schimbat total prognoza! Fenomenele extreme lovesc fără milă

Astfel încât mâine vom avea o scădere semnificativă a valorilor termice prin Banat, Crișana, Maramureș, restul țării va rămâne cu vreme deosebit de caldă, apoi răcirea va continua și în celelalte regiuni și în consecință transformarea precipitațiilor.

Ne putem gândi și la zăpadă, pentru că pe fondul acestei răciri precipitațiile în formă lichidă se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare. În multe zone din țară va fi zăpadă!”, a explicat meteorologul Alina Șerban la Antena 3 CNN.

La munte este deja iarnă în toată regula. Stratul de zăpadă este unul consistent, iar vântul bate cu circa 15-20 km/h.

Reamintim că nordul județului nostru este sub avertizare cod roșu de vânt puternic, valabilă până astăzi la ora 14:00. Subiectul pe larg, AICI: Mesaj RO-Alert de vreme extremă! E urgie!

Foto descriptiv: Știrile ProTv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90